Vår i februari?

Nu känns det som att våren är här fastän det fortfarande är februari. I fjol låg snön djup vid den här tiden och livet var ett eländes elände. Jösses vad jag var trött på snön för ett år sedan. Peppar peppar så har det än så länge inte kommit så väldigt mycket snö denna vinter. Men vi har mars kvar och vad som kan hända.

Z och jag har fortfarande inte kommit ur appellen. I och för sig hade jag tänkt att vänta tills hon blev två år (1 april 2014) och där är vi nu snart. I höstas fick hon tilt på Söderåsen och sprang inte på rapportsträckan. Falsterbo i år blev inställt pga snö. Nu är Z anmäld till ytterligare en appell i mars och då får vi se hur det går och om det kommer snö eller inte.

För övrigt tränar vi på med rapporten i vår trevliga träningsgrupp. Det går framåt och just nu går det väldans bra. Får väl snart det berömda bakslaget. Spårar gör vi också men då åker jag och Z ut själva. Lydnaden flyter på rätt så bra och vi har börjat så smått med framåtsändandet och stegen är i princip klar. Rizzla vilar just nu men ska snart komma igång igen. Jag hoppas på att det blir någon mer tävling för hennes del. I vilket fall så har fröken R lyckats bli bre som en lagårdsvägg över ryggen så nu är det banting som gäller för hennes del.

Idag skiner solen från en blå himmel och jag ser fram emot att hacka upp korven och köra lite lydnad med Z. Ev kanske även med Rizzla. Vi får se hur dax jag kommer från jobbet. Nu kan man vara ute till nästen kl 18 och det är hur skönt som helst.

Bilden nedan är från rapportträningen på Kabusa 🙂 Vi såg både station B och C  från A 🙂

Kabusa

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s