tävlat

Sedan sist då vi blev uppflyttade ur appellen så har vi tävlat två gånger till och då i lägre klass.

Helgen efter uppflytt blev det spår lägre klass. Spåret gick som attan i skogen och vi fick 10-10. Budföringen var superfin förutom att hon tjuvade = fetnolla. Lydnaden gick sådär och på platsen blev hon uppdragen av utomstående hund från publiken som passerade framför alla som låg plats. Efter det så trodde Z att skott = spring snabbt som tusan till matte 😛 jahaja. Det villfarlelsen fick vi stävja på hemmaplan.

Igår var det dax för lägre klass rapport. Grundsträckan var 1100 m och det är låååångt. Så långt har Z aldrig spungit. Dessutom var det skott på sträckan vilket heller inte hade tränat. Men Z sprang som en liten iller och vi fick 10-10 på rapporten. Så glad jag blev att hon klarade det 🙂 Tillbaka på klubben blev det budföring och denna gång blev det inte tjuvstart. Däremot satte hon inte sig hos mig vilket jag fick klämma in med ett DK, 9.25. Lydnaden gjordes innan platsen. Nu var det varmt och solen den gassade från en klarblå himmel. Z bara dog på appellen. Moment som vanligtvis sitter riktigt bra sket sig totalt. Hade hon bara hoppat (koeff 4) så hade vi klarat uppflytt. Efter lydnaden blev det plats med skott. Z har nu en viss vriden position som bibehålles under hela platsen. På så sätt har hon koll på både mig och skytten. Hon låg så hela tiden och vi fick 10-10. Denna 10a gjorde verkligen min dag 🙂

Men men. Nu är Z anmäld till ännu en lägre spår och en lägre rapport och under tiden ska det tränas lydnad 🙂 och jag ska träna på att peppa henne vilket jag inte orkade igår.

Skulle lagt in en blid men det vill sig inte idag av någon anledning.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s